EU institutions and interest groups: the potential for conflict? - Laboutková, Šárka
Prehľad vývoja inštitucionálnych vzťahov medzi orgánmi EÚ a záujmovými skupinami vrátane aktuálnej situácie. Otázky dobrovoľnej resp. povinnej regulácie lobbovania.