Distribuční politika finančních služeb - Matušínská, Kateřina
Pojem marketing finančných služieb. Jeho špecifiká. Podstata a vlastnosti finančných služieb. Distribúcia finančných služieb. Typy distribučných kanálov (predajných miest). Základné trendy v distribúcii finančných služieb.