Súčasné trendy v štruktúre slovenského obchodu s dôrazom na obchodné formáty - Poliačiková, Eva
Klasifikácia procesov koncentrácie vo vývoji maloobchodnej siete. Koniec expanzie veľkoplošných formátov typu hypermarketov. Boom obchodno-zábavných centier. Nárast nepotravinárskych špecialistov. Situácia v malých predajniach. Rast nákupu cez internet. Zmena nákupného správania sa slovenského zákazníka.