Ten years of the European monetary integration: achievements, failures and challenges - Stavárek, Daniel
Vyhodnotenie výsledkov prvej dekády existencie európskej Hospodárskej a menovej únie. Prehľad kľúčových úspechov a problémov. Identifikácia hlavných výziev, pred ktorými bude menová únia stáť v najbližších rokoch.