Kuba včera a dnes - Jurásek, Miroslav
Antiamerikanizmus v politike Fidela Castra. Politický systém a medzinárodné vzťahy Kuby. Hospodárska situácia. Zničená Havana - smutný výsledok revolúcie. Americké embargo. Venezuelsko-kubánske priateľstvo a vzťahy Kuby s ostatnými krajinami Latinskej Ameriky. Budúcnosť kubánskej revolúcie..