Možnosti aplikácie ukazovateľa P/B pri makroekonomickej fundamentálnej analýze - Vagaská, Jaroslava
Podstata ukazovatľa P/B (price to book ratio). Jeho využitie pri fundamentálnej mikroekonomickej analýze akciových trhov. Posúdenie možnosti aplikácie tohto ukazovateľa s využitím kvantitatívnych metód.