Chudoba na Slovensku - Labudová, Viera, 1958-
Meranie chudoby na Slovensku. Analýza regionálnych rozdielov v SR v oblasti výskytu chudoby. Prierezový indikátor chudoby. Ekonomická deprivácia domácností. Pearsonov koeficient korelácie. Metóda hlavných komponentov.