Nové zákaznícke analýzy v marketingu - Chebeň, Juraj
Prezentácia novšej zákazníckej analýzy a jej porovnanie so známymi základnými analýzami "5W" a "ABC". Rozbor zákazníckych analýz: "5W, ABC, RFM, RFMT". Komparácia zákazníckych analýz z hľadiska ich vypovedacej schopnosti, náročnosti vypracovania, trvácnosti údajov. Zákaznícke analýzy dôležité pre efektívnu realizáciu CRM.