Strategické plánovanie v škole a strategický plán školy - Farkašová, Zdenka
Poukázanie na najčastejšie vyskytujúce sa a pretrvávajúce nedostatky pri vypracúvaní koncepcie školy či predstavy, vízie, misie, alebo strategického plánu školy. Priblížme postupnosť krokov pri zostavení koncepcie rozvoja školy, jej premietnutia do plánu práce školy na školský rok a do plánov metodických orgánov.