Získavanie, výber a prijímanie nových zamestnancov - riaditeľ ako zamestnávateľ - Tamášová, Katarína
Prehľad o úlohách personálnej práce z pohľadu riaditeľa školy, školského zariadenia. Najvýraznejšie problémy zamestnávania vo verejnom sektore. Riadenie školy z pohľadu personálnej práce. Personálne plánovanie. Vytváranie analýza pracovných miest. Získavanie, výber a prijímanie zamestnancov. Systém hodnotenia zamestnancov.