Postupy účtovania v podvojnom účtovníctve
Opatrenia MF SR zo 16. decembra 2002 č. 23054/2002-92, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účovania a rámcovej osnove pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva v znení ďalších opatrení a opatrenia MF SR č. MF/23535/2008-74.