Oplatí sa porovnávať viac ako inokedy. Vybrané parametre hypotekárnych úverov - Škriniar, Pavel, 1979-
Podmienky pri poskytovaní úverov. Rast úrokových sadzieb a podielu klienta pri prefinancovávaní investičného zámeru. Hodnotenie bonity žiadateľa. Výber výhodnej hypotéky.