Rozvoj sociálnych družstiev vo svete a v SR - Šúbertová, Elena
Družstvá ako organická súčasť národného hospodárstva. Potreby členov družstiev. Skúsenosti so zakladaním družstiev v zahraničí - Taliansko, Francúzsko, Grécko, Švédsko. Ostatné krajiny. Skúsenosti so zakladaním sociálnych družstiev v Slovenskej republike.