Charakter medzištátneho vyjednávania na pôde Rady Európskej únie - Belko, Marián
Základný analytický model vyjednávania. Distributívne a integratívne vyjednávanie a dilema vyjednávača. Medzištátne vyjednávanie na pôde Európskej únie. Rozhodovací mechanizmus. Charakter otázky a typ prejednávanej politiky. Miera politizácie spornej otázky. Rozloženie záujmov medzi aktérmi. Miera participácie domácej politickej sféry. Fáza v rozhodovacom procese.