Situácie psychickej záťaže a manažment ľudských zdrojov - Matulčíková, Marta, 1964-
Manažment ľudských zdrojov. Psychická záťaž - možnosti jej eliminácie. Ekonomické a sociálne ciele v manažmente ľudských zdrojov.