Žhavá komodita: zlato - Chlouba, Martin
V období. keď rastie inflácia a klesajú akcie, zlato obvykle zvyšuje hodnotu. Z histórie vývoja kurzu zlata. Funkcia zlata v ínvestičnom portfóliu. Zlato ako najbezpečnejšia investícia.