Impact of regulation on marketing communication in globally operating companies - the case of EU tobacco manufacturers - Dołhasz, Magdalena
Globalizácia verzus marketingová komunikácia. Legálne obmedzenia v reklame na tabak na európskom trhu. Regulácia reklamy na tabak v Poľsku.