Ľ intersection des intégrations: nouvelle forme d´intégration flexible au XXI e siècle - Kosír, Igor
Proces medzinárodnej ekonomickej integrácie, ktorý trvá už viac ako pol storočia. Európska únia - najvyššia forma integrácie. Ekonomická integrácia v Amerike, Ázii a v Afrike. Globalizácia ovplyvňujúca heterogénnosť svetovej ekonomiky a taktiež konkrétne formy integrácie. Svetové ekonomické integrácie. Flexibilná ekonomická integrácia.