Rozpad hodnôt v čase neoliberalizmu - Kučerová, Stanislava
Autorka osvetľuje vecné, filozofické a historické súvislosti vzniku terajšej celosvetovej finančnej a ekonomickej krízy. Egocentrické správanie. Dogma o samospasiteľnosti trhu. Nerovnováha medzi ľuďmi. Nerovnováha medzi prírodou a civilizáciou. Deštrukcia sociálneho štátu i národných hodnôt.