Efektívnosť využívania technických agrárnych služieb obilnými kombajnami - Stričík, Michal, 1969-
Príspevok rieši efektívnosť využívania agrárnych služieb obilnými kombajnami cez bod zvratu. Vypočítané výsledky poukazujú na hranicu rentability u obilného kombajnu JOHN DEERE 2254 pri 779 ha a okolo 1267 ha a kombajnu JOHN DEERE 2264 obstaraného leasingom v priemere za sledované roky. Hranica rentability sa dá dosiahnuť pri využití kombajnov aj na medzipodnikové služby a pri zbere viacerých plodín.