Webovský portál ako generátor prípadových štúdií - Mizla, Martin, 1955-
Webovský portál nástrojov, metód a prípadových štúdií kombináciou modularity s informačnými a komunikačnými technológiami umožňuje vytvoriť generátor prípadových štúdií v oblasti manažmentu kvality. Tak môžu vznikať prípadové štúdie rôznej náročnosti, zamerania, nástrojov a aktivít, aby čo najviac vyhovovali potrebám výučby.