Spillover effects in Slovakia - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Teoretická štruktúra. Spillovre na Slovensku - príklady z posledných desaťročí. Zmeny v miestnom a národnom podnikateľskom prostredí. Priamy prenos informácií od zahraničného odberateľa. Komunikácia medzi dodávateľom a odberateľom. Vyššie požiadavky zahraničného zákazníka vyvíjajú tlak na zvýšenie kvality výrobkov a služieb. Tlak konkurencie. Ľudský kapitál. Export spillovrov.