Gold Pack již podesáté - Kačeňák, Igor
Informácie o 10. ročníku prestížnej súťaže Gold Pack. Do súťaže bolo prihlásených 19 exponátov od 12 firiem. Ocenené obaly, ktoré budú mať právo byť označené logom Gold Pack.