Je city logistika liekom na všetko? - Moravčík, Tomáš
Problémy miest na Slovensku s dopravnou situáciou. Vedenie dopravy mimo mesta. Základná úloha city logistiky. Využívanie technológií pri zásobovaní. Širší kontext city logistiky.