Absencia dôvery v bankovom sektore - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Pôžičky sú hnacou silou finančníctva. Banky a affluentní klienti. Dôsledky finančnej krízy na trhová hodnotu bánk. Zverejňovanie výšky platov bankárov. Absencia dôvery.