Pridaná hodnota ekonomického systému - Marek, Jiří
Efektívnosť ekonomických systémov. Predstava o reálnej usporiadanosti výrobného procesu a výrobku. Riešenie surovinových , energetických vzťahov vstupných výrobných faktorov pre analytické potreby.