[Analýza finančných trhov] - Gertler, Ľubomíra, 1977-
Recenzia na 2. rozšírené a prepracované vydanie učebnice: Analýza finančných trhov (vedúca autorského kolektívu - B. Hrvoľová), ktorej cieľom je poskytnúť informácie pre budúcich finančných manažérov, ktorých pripravuje FPM EU v Bratislave o problematike finančných trhov, ich segmentov, nástrojov, cien a inštitúcií, ktoré sú sprostredkovateľmi pri plnení hlavných úloh finančného manažéra. Učebnica je rozdelená do jedenástich kapitol.