Odpověď marketingu na krizi - Tomek, Gustav
Podnik, ktorý nechce prerušiť svoj úspech, alebo cestu k nemu, nemôže prerušiť v dobe krízy ani marketing, musí ho prispôsobiť. Zmeny v operatívnom chovaní v dobe krízy. Zameranie jednotlivých marketingových politík (v produktovej, kontraktačnej, distribučnej, komunikačnej politike). Niekoľko ďalších námetov k riešeniu súčasnej krízy.