Reálne negatíva členstva Slovenska v Európskej únii - Litomerický, Juraj
Členstvo SR v EÚ prináša okrem výhod aj nevýhody. Najviac sa budú dotýkať bežného obyvateľstva. V príspevku sú uvedené niektoré z nich a navrhnuté možné opatrenia na ich zmiernenie.