Prepojenie zelenej logistiky a problematiky tvorby odpadu - Marečková, Zuzana
Zelená logistika ako neoddeliteľná súčasť logistických procesov. Zelená logistika - výklad pojmu. Vybrané oblasti skúmania zelenej logistiky.