Systém podpora lokálnych a regionálnych produktov ako faktor rozvoja malého a stredného podnikania - podmienky a požiadavky - Strhan, Rastislav, 1968-
Príspevok hľadá rozhodujúce rozhodovacie kritériá pri vytváraní systému podpory regionálnych a lokálnych produktov. Analyzuje možnosti zamerania systému, vymedzenia jeho pôsobenia, produktov, ktoré budú podporované, spôsobu posudzovania zhody a voľby komunikácie.