Vzdelávanie marketérov - Hrušovská, Dana, 1964-
V príspevku sú rozpracované možnosti vzdelávania marketingových pracovníkov na Slovensku , financovanie školstva, ďalšie uplatnenie marketingových pracovníkov s dôrazom na existenciu a veľkosť marketingových oddelení v jednotlivých podnikoch podľa jednotlivých štúdií a pohľad do budúcnosti, čo je prioritou, akým smerom sa budeme uberať v marketingovom manažmente.