Nekalá súťaž a reklama - Luprichová, Petronela
Problematika nekalej súťaže a marketingových praktík využívaných v reklamnej činnosti. Využívanie nekalých a agresívnych obchodných praktík a najčastejšie spôsoby narušenia hospodárskej súťaže formou nekalej reklamy. Umiestňovanie produktov (product placement) ako možná forma reklamy v európskom priestore. Prostriedky právnej ochrany.