O etice v reklamě - Elmer, Erik
Význam etiky v rozhodovaní a jednaní každého jednotlivca. Všetci, ktorí sa podieľajú na vzniku reklamy by mali ctiť etický kódex a niesť svoj diel spoločenskej zodpovednosti. Podlinková etika. Vernostné programy. Zadávatelia reklamy a reklamné agentúry sa musia snažiť, aby dosiahnutie požadovaného cieľa nebolo pomocou porušovania etiky alebo nabádaním k amorálnemu chovaniu spotrebiteľov.