Zásady komunikácie v obchodnom styku - telefón - Littvová, Zuzana
Telefonovanie ako druh komunikácie, ktorý má svoju etiketu, ktorú je potrebné dodržiavať. Základné kroky telefonického rozhovoru. Zásady telefonického rozhovoru. Etiketa mobilného telefonovania.