Profesijné kompetencie učiteľa v v učiacej sa organizácii - inšpiratívne a inovatívne námety - Antalová, Mária, 1952-
Zmena kvality pracovného prostredia smerom k učiacej sa organizácii vyžaduje podrobnú analýzu existujúceho stavu a hlavne realizáciu radikálnej premeny organizačnej kultúry. Týmto smerom sa vydala i Ekonomická univerzita v Bratislave, na pôde ktorej sa realizoval projekt ESF Podpora učiacej sa organizácie v Bratislavskom samosprávnom kraji. Informácia o zámere a priebehu projektu.