Jaká jsou kritéria pro úspěšnou marketingovou komunikaci ? - Štěpánek, Michal
Úspešná komunikácia závisí na splnení troch základných podmienok: propagovaná značka alebo výrobok musí mať potenciál "predavať sama seba", efektívne médiá, efektívna reklama. Testovanie, predtestovanie reklamy. Dobrá reklama musí zasiahnuť cieľovú skupinu a musí ju presvedčiť.