Finančné rozhodovanie a behaviorálne financie - Vlachynský, Karol
Základné poznatky o neoklasických financiách. Hlavní predstavitelia teórie neoklasických financií. Kritika neoklasických financií. Behaviorálne financie - uplatňovanie behaviorálnych prístupov pri riešení finančných problémov. Dôvody vzniku chýb vo finančnom rozhodovaní. Psychologické faktory vplývajúce na rozhodovanie. Vplyv psychiky jednotlivca na jeho ekonomické rozhodnutia - neuroekonómia.