Mobil marketing - jak je vnímán zákazníky - Březinová, Monika
Mobil marketing - jeden z moderných nástrojov cielenej marketingovej komunikácie - je zaraďovaný do komunikačného mixu stále častejšie. Aké je jeho vnímanie zo strany zákazníka.