Manažment rozmanitosti - Ilavská, Marcela
Manažment rozmanitosti - jeho aplikácia v praxi. Princípy riadenia a rešpektovania rozmanitosti pri nábore a výbere zamestnancov. Hodnotenie a motivácia zamestnancov. Ako premeniť rozmanitosť na obchodnú príležitosť. Vplyv globalizácie na spájanie ľudí rôznych kultúr.