Individuálna účtovná závierka podľa IFRS - Šlosárová, Anna
Dve skupiny účtovných jednotiek na Slovensku, ktoré majú povinnosť zostaviť individuálnu účtovnú závierku podľa IFRS. Voliteľne (teda, ak sa tak rozhodnú) môžu zostavovať individuálnu účtovnú závierku podľa IFRS ďalšie dve skupiny účtovných jednotiek. Účtovná závierka je zostavená v súlade s IFRS v znení prijatom Európskou úniou.