Reálne opcie - flexibilný prístup v investičnom rozhodovaní podniku - Hečková, Jaroslava
Významné črty strategického investičného rozhodovania. Reálne opcie v investičnom rozhodovaní. Hodnota reálnej opcie. Determinanty hodnoty opcie. Metodológia reálnych opcií ako podporného prostriedku pre investičné rozhodovanie.