Hodnotovo orientovaná metóda cenotvorby a vnímanie hodnoty spotrebiteľom - Kintler, Jakub, 1979-
Hodnotovo orientovaná cenotvorba. Oceňovanie služieb - ďalšia oblasť implementácie hodnotovo orientovanej cenotvorby. Vnímanie hodnoty spotrebiteľom. Previazanosť ceny a hodnoty v spotrebiteľskom vnímaní hodnoty. Hodnota - vyjadrenie všetkých alternatív, ktoré má spotrebiteľ za daných okolností k dispozícii. Analýza ekonomickej hodnoty.