<An> Assessment of the Slovak agri-food trade specialisation pattern - Drábik, Dušan
Analýza štruktúry špecializácie slovenského agropotravinárskeho obchodu za obdobie 2000-2005. Porovnanie s krajinami Európskej únie a s novoprijatými krajinami.