Work-life balance a statistická diskriminace žen na trhu práce - Brožová, Dagmar
Trh práce žien a mužov v Českej republike. Teória štatistickej diskriminácie. Inštitucionalizácia diskriminácie. Work-life balance a work-life style. Interpretácia týchto výrazov.