Proměny v práci a přípravě vedoucích pracovníků škol - Pol, Milan
Základné premeny v chápaní vedúcej a riadiacej práce, jej dôsledky pre vedúcich pracovníkov škôl, niektoré problémy v ich práci a predovšetkým tendencie v koncipovaní programov prípravy pre túto prácu.