Koncepcia systému riešenia vonkajšej a vnútornej zadlženosti zdravotníckych zariadení v strednodobom horizonte
Vývoj dlhu zdravotníckych zariadení, hospodárenie, koncepcia oddlženia. Rámcové nástroje pre zníženie budúceho zadlžovania. Harmonogram pre realizáciu oddlženia zdravotníckych zariadení.