Inovační proces v podniku - Košturiak, Ján
Tri fázy inovácie - dobrá analýza a správne nasmerovanie, riešenie protirečení, technické riešenie problému. Inovácie v podnikovej praxi. Štyri kľúčové oblasti pre rozvoj inovačného procesu v podniku: inovačná kultúra, inovačné postupy a metódy, organizácia inovačného procesu, rozvoj talentov a ľudí. Podnik ako živý organizmus.