Outplacement - Mizerová, Eva
Súčasná situácia na svetovom trhu vedie spoločnosti k nutnosti znižovať počet svojich zamestnancov. Ako môže outplacement program znížiť negatívny dopad prepúšťania zamestnancov. Čo outplacement znamená pre jednotlivca, čo mu prinesie. Kto môže túto službu využiť.