Nastáva čas kompromisov
Finančná kríza - trendy na trhu. Negatívne a pozitívne mysliace trhy vo svete. Redukcia výdavkov. Z čoho majú ľudia obavy. Kategórie, v ktorých sa šetrí. Čas krízy otvára dvere lacnejším značkám, čo to znamená pre drahšie značky.